vineri, 1 iunie 2012

Asfaltati voi ca spargem noi

Acum vreo 2 luni, s-au apucat niste Dorei sa sparta strada in spatele blocului meu ca sa schimbe niste cabluri electrice. Si au spart ei in sus si in jos (ca strada e in panta ;) ) si intr-un final, acum 2 saptamani, au terminat, au astupat cu pamant si au asfaltat. Miercuri dimineata plec de acasa spre metrou si ce sa vad: alti Dorei (de la gaze de data asta) se plimbau incolo si incoace pe strada si se uitau. Zic eu: - Sa vezi ca iar sparg. Si ce sa vezi, am avut dreptate. Dupa-amiza cand ma intorceam acasa strada era proaspat sparta, dar bineinteles ca nu unde asfaltasera ceilalti, ci langa. Sa vedem cat le ia pana termina si ei. Ma gandesc ca pe urma ar trebui sa vina si cei de la Apanova sa schimbe o teava, nu?
Ca un lucru pozitiv, inainte sa sparga si sa sape cei de la gaze au pus pe trotuar o folie de plastic pe care au pus pamantul si molozul.

Si daca tot suntem la capitolul spart asfalt... Pe soseaua Pipera, intre cele 2 poduri noi (bine, unul mai nou si unul mai vechi decat cel nou), am vazut saptamana asta 2-3 Dorei care taiau asfaltul. Ala nou! Deabea pus si marcat! Iar putin mai incolo, cam in dreptul Politiei, asfaltul cel nou s-a lasat destul de mult pe o portiune de ~1.5m. Probabil ca o sa il taie si pe asta si o sa il puna din nou.

Niciun comentariu: