vineri, 24 iunie 2011

Noul sport national



De ceva vreme incoace am observat ca sportul national al romanilor nu mai este oina. Nu, nu este nici fotbalul. Noul sport national este... sunteti pregatiti?... claxonatul viteza!!! Serios!
E ca la Formula 1. Toata lumea sta pe pozitii si se uita la semafor... lumina rosie e aprinsa... toata lumea e cu mana pe schimbator (sau pe... atceva daca masina e hidramata).
Se aprinde lumina galbena... incep sa se tureze motoarele... se incordeaza muschii pe volan... ochii se lipesc de semnafor.
In sfarsit se aprinde mult asteptata lumina verde siii... cine claxoneaza primul castiga. De obicei claxoneaza aia din al treilea sau al patrulea rand, probabil ca aia vad mai bine semaforul si reactioneaza mai rapid. Din pacate acest sport e inca la inceput si nu se castiga nimic din el in afara de injuraturi... cel putin din partea mea.

In continuarea postului anterior: poate la masinile scumpe (cele fara circuit de semnalizare) se va introduce o camera video care sa recunoasca semnaforul cand il vede si cum apare culoarea verde sa claxoneze automat. Parca vad si un top...
3. Masina X  /  0-100 km/h in 7.2 sec  /  claxon in 1.1 sec
2. Masina Y  /  0-100 km/h in 7.4 sec  /  claxon in 0.9 sec
1. Masina Z  /  0-100 km/h in 6.6 sec  /  claxon in 0.7 sec
...o sa se treaca si in specificatiile masini campul "horn reaction time"...si parca vad si o reclama: Masina Q... the fastest horn in the west... si pe fundal ... wa wa waaaa... o melodie de Enio Moricone.

Niciun comentariu: